Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.08

Teremtsünk univerzumot a magunk képmására?

space2.png

                 Műhold és rakétatest hegyek a Földbolygó körül.
 Be vagyunk hálózva.

„300 millió galaxisról gyűjtünk adatokat és felfedezzük, hogyan jött létre az univerzum” - jelentette be az Elon Musk nevével FÉMjelzett SpaceX  a minap. Hűha! - gondolná az ember, ha nem olvasna megbízhatóbb forrást is ebben a témában a teremtésről.  


space3.png

 

 

 

space-kiemeles.png

De amíg Elonék a galaxis teremtésének eredményeit és képleteit összeírják nekünk egyetemi előadás formájában mind a hat óriástáblára, hogy addig se unatkozzunk, egy közelebbi időpontot is megadunk hasznos(?) időtöltésnek: február 13.-14.-én online Mars-party lesz, (!!!) amelyre szeretettel várják az érdeklődőket. Jelentkezni lehet itt:

marsbuli1.pngmarsbulimagyar.png
https://www.planetary.org/planetfest21

 

Amit biztosan tudunk a világ leggazdagabbjáról, Miszter Maszkról, és ami a MI jövőnk szempontjából is fontos lehet:

   ---   idén megláthatjuk az emberi agyba ültetett chipekről szóló kísérleteinek kibontakozását
   ---   rengeteg műholdat állított már Föld körüli pályára, célja egy saját kézben tartott, jól működő (és még jobban kontrollálható) internetes hálózat létrehozása
   ---   támogatja a NASA munkáját és feltett vágya az univerzum keletkezésének felfedezése és uralása
   ---   a Pay Pal* alapítója, amely cég ma már önállóan, az eBay-től különváltan végez hatalmas ügyfélkörrel online banki tranzakciókat.
   ---   feltörekvő, intelligens, magas IQ-val rendelkező mérnökpilóta, sikeres üzletember, 1x2 és 1x3 ikerfiainak létrehozója, sikerorientált, szenzációfüggő.

Ez utóbbi hiányában néhány éve kábítószerekhez is fordult.

musk-kanna.png

musk4.jpg


Fontos adalék:

*A Pay Pal online fizetési rendszert működtet majdnem a világ összes országában.
Online kereskedők, aukciós oldalak és egyéb kereskedelmi felhasználók fizetési feldolgozója, beleértve a szerencsejátékkal foglalkozó ügyfeleket is. Történetében rengeteg a botrány és a bírósági per, önkényesen számol fel költségeket és

óriási adathalmazzal rendelkezik ügyfeleivel kapcsolatban.

A hackerek is nagyon szeretik, többször sikerült már feltörniük a biztonságosnak hitt, tűzfalakkal telirakott rendszerét és ellopni kisebb-nagyobb összegeket ügyfelei számlájáról.

A Pay Pal 2017. júliusában partnerséget jelentett be a kínai multinacionális @Ba-idu@-val, amelynek székhelye Pekingben van, s jelenleg a világ egyik legnagyobb mesterséges intelligencia- és internetes vállalata.


Ugyanúgy, ahogy a Facebook, a PayPal is fenyegetőzött már felhasználói felé, jelen esetben számlabefogyasztással, amelyek közül az egyik pl. 600.000 €-t tartalmazott.

Most is le kell vonnunk a következtetést, hogy

a létrehozott szolgáltatás sokszor jogtalanul túllép feltételezett hatáskörén.

Ugyanúgy, ahogy a @_fac.ebUk, a @ggg-ugli vagy bármelyik más tech-óriás, Miszter Maszk egyik rémcége sem tud megbirkózni az igazságosság kérdéskörével, mert nem is ismeri azt.
Minden alapunk megvan feltételezni, hogy a Dániel próféta könyvében szereplő
negyedik birodalom hódító kakaskodásainak szemlélői vagyunk, amikor a tech-mágnások csillagok-háborúit nézhetjük élő színházi előadásban.
A Negyedik Birodalom Fellegvára most kezd kiemelkedni a népek tengeréből, és bármily kívánatosnak is kínálja magát, tudnunk kell, hogy útja a halál, és pusztulásba visz kicsiket-nagyokat egyaránt.
Aki felelősséget érez szeretteiért, rokonaiért, az felvilágosítja őket.

https://www.biblegateway.com/quicksearch/?quicksearch=negyedik+birodalom&version=ERV-HU

 

                                                          feher-kastely.png

 

 

 

Kedves Hívő Embertársaink,
az egyetlen választóvonal vörös színű, olyan, amilyet Jerikó ostromakor Ráháb is jelként alkalmazott, mert így kérték tőle a zsidók, akik terepszemlét tartottak ellenséges területen.
Ráháb megértette, felfogta a veszély nagyságát - és a kegyelem nagyságát is! Nem késlekedett kilógatni azt a vörös vonalat az ablakán, amely már messziről is jól látszódott, s így az egész családja életben maradt. Ott lobogott az a vörös szalag a szélben - és az egész hadsereg tudta, hogy ez mit jelent:

az elkerülést, a védelmet.
Ráháb odacitálta a házába rokonságának apraját-nagyját, hogy vele együtt megmeneküljenek egy új és jobb jövő reményében. Ráháb ezzel a tettével bekerült a történelemkönyvekbe, a Messiás vérvonalába, családfájába. 

Isten nem személyválogató. Előtte mindazok kedvesek, akik szeretik, megtartják és megcselekszik az Ő Igéjét.
Ráháb vörös fonala megmutatja a
peszachi elkerülés lényegét.

A peszachi tiszta, hibátlan Bárány elfedező vérét kenték fel a zsidók az ajtajuk szemöldök- és oldalfáira az Egyiptomból való  kivonulás  nagy, történelmi eseménye előtt, s a vér láttán a gonosz pusztító angyal elkerülte a házukat.

Csak azokat a házakat, családokat, embereket érte el a pusztító angyal, csak azok fölött volt hatalma, akik nem éltek Isten kegyelmével, azaz

nem alkalmazták a Teremtő által küldött megoldást:

az egyetlen lehetőséget az életbenmaradásra.

Ma, napjainkban ez a Ráháb által használt vörös fonál 
és a kivonuláskor alkalmazott tiszta bárányvér

a Messiás Jézus oltalmazó Vére.

Ő azért adta az életét, hogy mennyei, szent, minden emberinél magasabb értékű és erejű vér oltalmazhassa és védhesse mindazokat, akik ezt az Istentől kapott segítséget kérik és elfogadják.
Nem kötelező Jézus Vérében hinni, hanem opció a megmenekülésre.
Az Ige azt mondja, hogy mindazok megmenekülnek, akik az Úr Nevét hívják segítségül, mert az Úr Neve azt jelenti: Szabadító.
Minden névnek van jelentése. Jézus Szabadítót jelent.

Az Ő Vérének ereje van. Mert mennyei. Mert Istentől jött.
Az Ő Vérének láttán a gonosz elmenekül.
Mi tarthat hát vissza minket attól, hogy akár az egész rokonságunkra, az egész emberiségre kérjük az Ő Vérének oltalmát??!

Senki, semmi nem választhat el minket az Ő kegyelmétől!

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/apokalipszisegykorszaklezarul/posts/3858566587535980