Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.03.01

Hologram-huligánok, élőholtak és holdbéli tájak

A MyHeritage családfakutató és DNS-tesztelő rendszerében legújabban a mesterséges inteligencia régen elhunyt családtagok fekete-fehér fotóiból készít mozgó képet a Deep Nostalgia nevű alkalmazással. Az izraeliek és zsidók által tömegesen igénybe vett szolgáltatás új, külön funkciója teljesen lenyűgözi az emberek többségét, csodálatot, döbbenetet vált ki belőlünk. Az érzelmekre ható animációs látvány természetesen nem mindenkinek könnyen kezelhető pszichés feladat. 

deepnost.png

Kópiavilág karnyújtásnyira,

ahol a természetes szépséget mesterkélt szépséggel,

a hiányzó (!) természetes intelligenciát műintelligenciával takargatnánk

- mint fügefalevéllel a bőrből készült ruha helyett.

Majmok bolygója.

deep-nostalgia-sample.jpg
Csak egy kattintás, csak egy lehellet a gépből, s az elhunytak válaszolnak... Brrrrr...

 

A mesterséges inteligencia, az >>@AL<< - amelynek “segítségével” az elhunyt ősök ismét életre kelnek -, ezeket az érzelmeket soha nem lesz képes egyetlen megfigyelőrendszerével sem dekódolni, ezért lesz hatalmas jelentőségű az a bejelentés, amikor ennek a GÉPnek a tudását egy ember agyába betáplálják Miszter @Elon @Maszk közbelépésének köszönhetően..

 

A mostani új csodajátékaink,

amelyekkel a halottakat hologrammal életre keltjük, a régi, füstös fotókból színes videókat varázsolunk, meglehetősen veszélyes játék - és az az egyvalaki ki is fogja használni. Ő lesz az AntiEmber.

Az AntiJézus és az AntiMessiás.

Isten és Ember gyűlölője, a pusztító utálatosság.

Láthattuk egyébként már Michael Jacksont is hologrammal életre keltve, színpadra állítva (!) énekelni(!); soha nem látott hisztériával, sírással és rajongással, felkorbácsolt érzelmekkel csüngtek a látványon a színpad körül ülök és mindazok, akik láthatták ezt a felvételt a YouTube csatornán. A józan emberi gondolkodás ezt mondja: félelmetes.

 

Két hónappal ezelőtt egyébként volt “@ilon-Maszknak” egy gigabemutatója, amelyen a média, szakemberek, és befektetők vettek részt, s az egész másról sem szólt, mint Mister Maszk fényezéséről. 

img_5751.jpg

 

 

img_5750.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A „virtuális űrutazás” után egy rövid beszélgetésre hívták a színpadra, amelyen terveiről beszélt: a Mars és a Jupiter meghódításáról, az interplanetáris élet ”szépségeiről”, és minden más egy egyébről is. Igazán figyelemreméltó, tehetséges fiatalember. 

img_5779.jpg

Azonban beszélgetőpartnere egy nálánál idősebb ember volt, aki elkövette azt a merészséget, hogy megkérdezte tőle: a Mars bolygón lehet-e majd temetéseket is rendezni…

Maszk-urat meglepte a meghökkentő kérdés, a megdöbbenése azonban  alig volt látható - gyakorlott média-arcával mosolyogva válaszolt: miért ne, a feliraton majd az szerepel, hogy 

 

“született a Földön, eltemették a Marson, jól cseng”. img_5781.jpg

 

 

A kérdés azonban sokkal többet rejt,

minthogy megválaszolható lenne...

 

 

„Azután ezt mondta Isten: legyenek világítótestek az égbolton, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és meghatározó jelei legyenek az ünnepeknek, a napoknak és az esztendőknek. Legyenek ezek világítótestek az égbolton, hogy világítsanak a Földre. 

És úgy történt. 

Megalkotta Isten a két nagy világítótestet: a nagyobbik világítótestet, hogy uralkodjék nappal, és a kisebbik világítótestet, hogy uralkodjék éjszaka; meg a csillagokat. Az égboltra helyezte őket Isten, hogy világítsanak a Földre, és uralkodjanak nappal meg éjszaka, és elválasszák a világosságot a sötétségtől. 

És látta Isten, hogy ez jó. 

Így lett este, és lett reggel: negyedik nap.”

 

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1%20M%C3%B3zes+1&version=ERV-HU

 

Sehol nem olvassuk, hogy hódítsuk meg az univerzumot, sehol nem látjuk, hogy uralkodnunk kellene akármelyik bolygón is, hisz még a Földhöz tartozó Holdra sem kiterjeszthető az ember uralkodási területe!

Uralkodnunk a Földön kell-ene. 

Maximális jólétben tudna élni minden ember a Földön, amennyiben az Istentől rendelt uralkodók tökéletesen betöltenék feladatukat, amennyiben az Istentől rendelt fejek és vezetők nem önmagukat hízlalnák, nem a saját dicsőségükkel foglalatoskodnának, hanem azt tennék, amire rendeltettek. Szorgalmasan, alázatban, Istent keresve.

 

De sajnos egy kificamodott, mellékvágányon vegetáló világ a miénk. Egyelőre.

 

(Az 1000 éves Királyság)

 

A Földön is vannak terméketlen, beépítetlen, „holdbéli” tájak. Olyan területek, amelyek a bolygóközi projekt befektetésével könnyedén termékennyé, lakhatóvá tehetők lennének. Mind az ázsiai, mind az észak-amerikai kontinensen találunk ilyen területeket, az Arktiszról és az Antarktiszról nem is beszélve. Mennyivel gyümölcsözőbb lenne számunkra meghódítani ezeket a területeket! Megspórolhatnánk a rakéta-kilövésekkel felmerült, $milliárdokra rúgó költségeket, és vehetnénk rajta egy pólót, egy nadrágot és egy szelet kenyeret a rongyos éhezőnek, egy utcagyereknek, aki a testét kénytelen odadobni pedofil ragadozóknak, hogy életben tartsa magát, hogy aztán újból egy aberrált pedofil kénye-kedvére tegyen… És az ördögi kör folytatódik tovább. 

És ez a kisgyermek, amikor felnéz az ég felé, ahonnan segítséget vár, mit lát? Hatalmas rakétákat, műholdvonatokat, mesterséges csillaghajókat, a fényűzés fényeit, amelyek eltakarják a világítótesteket, de életre keltik a palackból kiengedett démoni szellemeket és a holtakat hozzák közénk hologramtestben??!! Milyen kár! Milyen kár, hogy amikor az ember nem lát az orránál tovább, a csillagok közé menekül. A holtak közé - az Egyszülött örökké Élő helyett...!

 

Milyen kár, hogy nincs, aki megmondja neki: a büszkeség jutalma hatalmas zuhanás.

 

 

img_5756.jpgimg_5757.jpgimg_5755.jpgimg_5761.jpg