Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.01.10

És akkor Arnold -Schwarzi- Schwarzenegger is belerúgott Donald Trump amerikai elnökbe

 

A gyűlöletkampány hullámai tajtékzanak - és senki nem akarja lecsendesíteni őket. Sőt, szurkol nekik, ha lehet, annyi kárt okozzanak, amennyi belefér...

Az emberi lélek mély bugyrai kiismerhetetlenek, mint a Pokol cellái.

 

Arnold Schwarzenegger, aki anno hét év alatt megtriplázta Kalifornia adósságállományát, 2011. decemberében pénzügyi szükséghelyzetet hirdetett és megszégyenülve távozott a politikából, most fröcsögve ordítja bele az éterbe, hogy "Donald Trump egy bukott politikus, és olyan lényegtelen, mint egy twitter-bejegyzés!"...
Arnold Schwarzi bizonyára elfelejti, hogy

          Donald J. Trump egyelőre még hivatalban lévő, aktív elnök,

valamint az is elkerülte figyelmét, hogy ily módon jogtalan minden szava.

Ugyanis amíg ő Kalifornia kormányzója volt (2003-2011.), egymagában, saját döntéskörben, "ügyesen"  mindösszesen 
28 milliárdos hiányt halmozott fel! 
Hihetetlenül feledékeny tud lenni az ember, amikor saját hibáiról van szó...

De az igazán gusztustalan húzása csak ezután következett videóbejegyzésében! 

Közölte hallgatóságával mint "beavatott szakember", aki Ausztriában született, hogy bizony az amerikai Capitólium elleni támadás, ami szerinte egy az egyben Trump felelőssége, egyenlő a Kristályéjszakán történtekkel...(https://hu.wikipedia.org/wiki/Krist%C3%A1ly%C3%A9jszaka

Nos, erre az ember mit reagáljon?
Azt nem mondhatjuk, hogy Schwarzi ostobaságokat beszél, mert az nem lenne elég súlyos kifejezés a tudatlanságára.

Hangzatos és elfogadott dolog manapság a náci eszmék szakzsargonjaival és a vészkorszakra emlékeztető kiszólásokkal dobálózni! Emiatt nemrég Magyarországon is megintettek egy fából készült politikust, de sajnos globális a probéma, még a hívő közösségekben is ott lappang a küszöb alatt... (Az ajtó előtt, de te uralkodjál rajta! - tanácsolja az Örökkévaló.)  

Csakhogy akkor bizonyára jobban odafigyel majd a Nagyérdemű, akinek a figyelméért, ugye, mindent, de mindent meg kell tenni. Botrányt kell okozni, deviáns életformát kell felvenni, át kell szabatni a kinézetet, szilikonnal, botoxszal, hialuronsavval kell kitömni a réseket, majd elhazudni, és igen, ordítani kell, ahogy azon a torkon kifér, üvölteni a náci szlogeneket, mert akkor majd mindenki odafigyel. Mert odafigyel.

Elvakítani, elködösíteni, lopni, csalni - ez a trendi. Eladni magunkat csakazértis, kerül, amibe kerül... Aztán megmagyarázni ezredszer is, hisz addig is jó pénzt hozott a konyhára. A boszorkánykonyhára, ahol együtt tálalnak ételt és ürüléket.

Schwarzi még nem is élt a Kristályéjszakakor. '47-ben született Stájerországban, a profi jódlizók tanyái közelében, egy rendőr fiaként.

Akkor már nem füstöltek Auschwitz kéményei.
Arnold, akkor már nem volt Adolf sem...
De nem gond. Lényeg, hogy jól odafigyeltek rád a szabad (?) Amerikában, ahol hamarosan kötelező lesz a hazugság, a röhögés és a csalás. Úgyhogy kezdetnek nem rossz, felfogjuk egy edzésednek a kirohanásodat, te bukott kormányzó.

 

sch-rohej.jpg

 

 

 

Adalék:  Arnold Schwarzeneggerrel kegyes volt az Élet. Felesége Maria Shriver, John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúga, igazán értékes életet teremtett férjének. Négy gyermekkel ajándékozta meg, akiket azóta is bölcsen támogat. Schwarzi vele is kegyetlenül elbánt, amikor guatemalai háztartási alkalmazottját egy időben ejtette teherbe feleségével, majd a gyermeket 10 éven át titokban támogatta. Felesége nem tudta feldolgozni a halálos léleklövést, azóta külön utakon járnak.

sch-fenykor.jpg

 

 

sch-tamogato.jpgsch2.jpg

Szerelmesen és csalódottan. Elszúrtad, Schwarz.                                                            4 + 1 gyermek anyjai.

sch-ketkedes.jpgsch-shriver-maria---4-kids.jpgMaria a négy gyermekkel.
sch-ripped-son.jpg

                                                                                                                       
A meglepetésfiú.

 

 

sch-video.jpg

Komolyan komolytalan az egész.

 Schwarzenegger épp 5 éve tett fel instagramm-oldalára egy képet, amint hálózsákban alszik hajléktalanként saját bodybuilderes vasszobra előtt. A képnek címet is adott:
"Hogy változnak az idők!"
Valószínűleg nem tanult még eleget az Élettől, de majd eljön annak is az ideje...

Folyt.köv., Halálosztó!


sch-hajl.jpg

 

 

 

Ő maga töltötte fel, nem kamu a kép, ahogy azt

a nagymellényes facebook állítja.Tessék:


sch-hajl-tw.jpg
 


 

 

40b86f9f-3e71-4c3c-8c33-8d114b3ee05e.jpeg

 

A mappában található képek előnézete A végső visszaszámlálás...The final countdown...