Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.24

Boszorkányüldözés Amerikában. Te melyik sorban állsz?

 

Nem és nem szállnak le Trumpról a vérszomjas megszállottak.
 
Donald Trump a ___valaha volt legnagyobb politikai boszorkányüldözésnek___ nevezte a Manhattan Kerületi Ügyészsége által indított vizsgálatot adóbevallásaira vonatkozóan, visszamenőleg két évre.
 
trump.jpg
 
 
Az Elnök szerint Cy Vance csupán arra összpontosít, hogy feljebb léphessen a karrier-létrán, valamint New-York kormányzóját, Andrew Cuomo-t azzal vádolta. hogy inspirálta a nyomozás beindítását.
cy-vance----epstein-vedoje.jpgCy Vance legfőbb ügyész, aki a pedofilok kiszolgálóját,
Epsteint is védelmébe vette
 
„Az újfajta fejvadász ügyészek és ügynökök, akik megpróbálják lerombolni politikai ellenfeleiket a törvény fegyverével, fenyegetést jelentenek szabadságunk alapjainak. Ugyanez történik a harmadik világ országaiban...
...Még ennél is rosszabbak azok, akik szélsőjobboldali államokban és joghatóságokban ügyészségi vagy ügyvédi irodákat kaparintanak meg, mert ez nem igazságosság hanem fasizmus. Pontosan ezt próbálják most velem szemben megtenni.”
 
Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn úgy döntött, hogy Trump nem akadályozhatja tovább adóbevallásainak kiadását.
 
 
cuomo-ny.jpg
 
 
 
 
 
Andrew Cuomo
 
Az Elnök nyilvánosan is üzent New York kormányzójának. Azt mondta hogy a gyilkosságok és az erőszakos bűncselekmények New Yorkban rekordmagasságokat értek el, és ez ellen ők nem tesznek semmit, mert a kormányzót megválasztott tisztviselőként nem érdekli más, csak Donald Trump elnök üldözése és egyedül erre összpontosít.
 
___________________________________________________________
 
 
Az Elnök elleni üldözések egyértelműen Jézabel harcai, ez nem kétséges. A démoNkraták, valamint az evangéliumi kereszténység vegyes hátterű és múltú gyűlölői szó szerint vérre menő harcba kezdtek. Legyen látásunk ebben (is)!
Donal J. Trump pedig újjászületett keresztény és Izrael barátja. Akinek effelől eddig kétségei támadtak volna, ideje felébrednie.
A harc vérre megy, az ördög pedig embergyilkos kezdettől fogva.
Isten harcosainak viszont megvan a megfelelő harcmodora, szellemi fegyverzete. Ebben kell szerepet vállalnia felelősen mindenkinek - a maga lehetőségei szerint.
Nem a vezetők, a próféták gyalázói mögé, hanem a vezetők és a próféták mögé kell beállnia minden felelős hívő embernek.
Ha eddig a rossz sorban álltál volna, itt az ideje, hogy változtass, mert a gyűlölködés, a pletyka, a rosszindulat ítéletet von maga után. Ez egy gonosz szellem hozadéka, a hívő ember osztályrésze pedig a Szent Szellem gyülölcse.
Nem kell tovább a mérgezett gyümölcsöt fogyasztania senkinek.
Sort kell váltani, rendben?