Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.01.18

Bálám szamara

 

 John Biden, aki egy gyenge pillanatában elkottyantotta magát az igazsággal kapcsolatban, jelenleg kevesli annak a 20.000 (!) fegyveres katonának a jelenlétét Washington DC-ben, akik arra volnának eredetileg hivatottak, hogy az elnöki beiktatás ceremóniáját biztonságban megússza minden istentelen és hívő egyaránt.
Csakhogy Biden fél.
Nagyon fél.
És izgalmában félrebeszél,
ami jelenlegi állapotában épp az igazság kikottyantását jelenti. 
 
img_3972.png
Fura egy világ ez, nemdebár, amikor a hazug száj emlékezetkiesés következtében tud csak igazat beszélni.
De Isten ma is tesz csodát. Éppúgy, ahogy Bálám szamarának száján keresztül szólt, úgy szólt Biden Joe száján keresztül is az átkozottul hazug szavak helyett igazat.
Felmerül a kérdés: micsoda világban élünk, ahol Isten külön, néhány másodperces természetfeletti beavatkozására van szükség ahhoz, hogy a világ legnagyobb és legjobb alapokon megszervezett államának egyes számú hatalmi székébe vágyó halandó száján kicsússzon egy őszinte vallomás...!Micsoda világ!?
Pusztulásra éretten vár.
Várja ítéletét.
A Trump-féle leleplező okiratok között vár szép csendben sorára minden hazug humán-gépalkatrész leleplezése és bíróság elé való citálása. Trump megesküdött, hogy soha nem adja fel az igazságért való harcot, soha nem fog csalódást okozni az amerikai népnek. Szavahihető ember, igazi üzletember, aki nem feküdt meg az aberrált elit pedofil szabályokat író törvényei előtt sem. Donald J. Trump olyan ember, akinek nyomába sem ér soha Husszein B. Obama.
Az eredetit mindig utálja az utánzat és mindig kirekeszti ez a gonosz másolatvilág. Az eredeti Messiást keresztre feszítették akkor is, ma is. Mert ennek a világnak Barjezusok es Simonmágusok kellenek. Obamák és Sorosok, velejükig romlott paráznák és gonosz angyalok. Bűbájosok, összeesküvők és hazugok. Ahogy anno (i.sz. 35 körül?) a nép a bűntelen Messiás ellenében követelte - a korrupció öblös hangjára hallgatva - a rabló Barabbás szabadon bocsátását, ugyanúgy követeli ma Amerika egy része a hazugok hatalomra jutását és az igazság bebörtönzését. Csakhogy nem tudják, hogy Isten Igéje bilincsbe nem zárható, és hogy a megváltói tiszta vér mindenek felett való ERŐ.
Hatalom!
Azt azonban sohase felejtsük el, hogy a Teremtő Fia nem erőfitogtató és nem cirkuszi mutatványos, hanem szelíd és alázatos. Azt mondta, hogy ezt nekünk is meg kell tanulnunk Tőle. Figyeljünk az Ő Szavaira és vezetésére, nekünk __ma is ez a legfontosabb. Őrá hallgatva nem tévedünk el a média hazugság-labirintusában, mert be sem megyünk. Vannak ajtók, amiket nem nekünk találtak ki, mert nincs odabent zsenge legelő, hűs forrás.
Vannak szavak, amik előtt be kell fognunk a fülünket, mert ártanak.
Ne futkossunk a világgal! Az a vesztébe rohan - a szelídek pedig öröklik a Földet.
Bild könnte enthalten: 2 Personen, Anzug
 
 
 
 
 

A mappában található képek előnézete Szép? Nagy Világ