Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.01.21

Amerikai korszakváltás - tragikomédia két részben

 

2.resz.jpg

 

I. rész 

Donald J. Trump elbúcsúzott.
 
Bevégezte, amit rábíztak, teljes munkát végzett. Rá is fér egy kis pihenés, megdolgozott érte.
Melaniaval és családjával együtt nagyszerű munkát végeztek.
Trump rendet teremtett az USA gazdaságában: határt szabott annak hozzáférhetőségében mind fizikálisan, mind pedig szankciókkal.
Kiléptette az Államokat olyan árnyékszervezetekből, amelyek idejétmúltak és a javaikat láthatatlan helyekre diszponálták - vagy egyenesen kárt okoztak vele.
Megszűntette Amerika tagságát mindenhol, ahol terrorszagot szimatolt, adminisztrációjával Izraelt támogatta a béketervekben. Apja örökségébe lépett a zsidó emberek támogatásával és új irányvonalat teremtett a világban Jeruzsálem diplomáciai felemelésével.
Mindezt ingyen.
 
1.resz3.jpg
Trump visszavonult saját otthonába, amelyre egy pillantást vetve még a vaknak is látnia kell: Trump nem érdekből, hanem igazságszeretetből tette mindazt, amit tennie kellett. Ő ezért lett az Egyesült Államok elnöke. Mert most volt itt az ideje, hogy a süllyedő hajót kicsit sekélyebb vizek felé terelje.
A sikeres üzletember bevégezte, amire odafentről megbízást kapott.
1.resz4.jpg

1.resz2.jpg1.-resz-1.jpg1.resz6.jpg

 

1.resz5.jpg

Mindezen állítások egyike sem igaz ellenfeleire, akikkel bölcs módon és méltósággal tudott elbánni.
Sokszor került dilemmába gyűlölői és árulói miatt, de mindig kapott erőt, hogy tovább fusson a számára kijelölt négy évben.
Elbúcsúzott, de ezzel nem ért véget a szerepe.
Hamarosan folytatjuk...
 
 
 
 

2. rész

 

Megtörtént a beiktatás az USA-ban.

2.resz.jpg

 

Pánikszerű gyorsasággal került aláírásra rögtön az eskütétel után 10+ olyan rendelkezés, amelyek ott vártak már készen, alaposan megfogalmazva, részletesen kidolgozva, ugrásra készen: vissza a kőkorszakba. Sok gond nem volt velük. Csak alá kellett írni őket.
A takarítószolgálat szép munkát végzett. A legmodernebb tisztítószerekkel suvickolta tisztára az Ovális iroda asztalát, amit eddig minden elnök nagyon kényelmesnek talált, egy pedig közülük kifejezetten élvezett. Mint a tükör, olyan volt! Sehol egy porszem, odaadó munkások, de tényleg.
Még az aláíró toll is vadiúj volt, szép, elegáns, egyetlen idegen ujjlenyomat sehol, tabula rasa, indulhat a buli újra, 4 év után...
A szorgos kis hangyák jól végigdolgozták ezt a röpke kis 4 évet. Az élet pezsgett, bár a sírásók mindig startra készek voltak, tényleg mindenki tette a dolgát.
Aki másnak vermet ás...
Melania Trump szépen felújíttatta a termeket, a legkisebb hiba is igényes-javító kezekre talált. Minden rés be lett tömve alaposan.
Aztán bevonult a nyüzsgő sereg. Hogy mindent az ég adta világon birtokba tudnak-e venni, csakis a hívők imáján, bölcsességén, az Isten kegyelmén múlik majd.
Ja, persze, a rendelkezések!
Donald J. Trump rendeletei lesznek visszájukra fordítva.
Minden. Ennyi. Ez a stratégia. Eredetibb ötlet egyelőre nincs. Most az abortálódás kora jön, ego-szodi_ és _gomi-gumi követi vala, mint azok ott a negyedik pecsét után...
Az ötödik Sánta Ferenc dilemmája...
Jöhetnek a bevándorlók ismét, szabad út nyílik a csecsemőgyilkosságok felé, minden út made in china lesz, a pedofília és a szexuálisan aberráltak tovább élhetik pokoli vágyaikat, lehet utálni, gyűlölni szabadon, meg lehet hajolni az összes undorító bálvány előtt, fel szabad venni a meszeltsír ábrázatot és közben életeket oltani, a showbiznisz előtt nincs határ, főleg, ha van egy cuki közbenjáró, aki melegen ajánl.
Nekünk maradnak a zsoltárok, amíg átmegy a kontroll szakcsoporton. Addig is olvassuk őket jó hangosan!!
Az Isten kegyelmezzen Amerikának.
 
 
2.resz2.png
Sánta Ferenc művét Fábri Zoltán vitte filmvászonra.
Ez az 1976-os plakát.
Akkor még volt filmvászon és kőkemény szocializmus.

 

 

4.pngbid4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete A végső visszaszámlálás...The final countdown...