Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.19

Biden - a bábfigura bukása

.4.png

 

Ne becsüljük le Biden képességeit, amelyek nem igazán önmagában, hanem környezete pokolian jól szervezett összetettségében vannak!
A Soros-féle dollártízmilliókon, Obamával és Killeryvel való kapcsolatán, a homoszexuális lobbyval való összefűzöttségén kívül - amelyeket korábban már kitárgyaltunk -, figyelemre méltó Biden holdudvarának a posztkommunista eszmékkel és a maffiával való kacérkodása is. Igazából nem lehet tudni, melyik oldalszárnya a kifejlettebb, de összességében jól hoz a boszorkánykonyhára, ezt csak a szellemi vaksággal megvertek nem látják.
Kamala asszony, az alelnök jelölt szellemi főpatrónusa például az a liberális nézeteket valló, szocialista-elkötelezettBernie Sanders,
aki jelenleg Vermont állam szenátora. Egyes politológusok szerint ő a 2020-as választási csalások oka, a titkos dzsolizsóker, Soros 60 milliós ex-demokrata befektetésének reménylett tárgya. S hogy miért nem ő szerepelt Donald John Trump ellenfeleként a szavazócédulákon? A válasz egyszerű: túl egyértelmű lett volna a demokraták titkos törekvése, s ebben Sanders úr hiányzó sármja is csak akadályt jelenthetett. Nekik - és a médiának - olyan ember kell, akit el lehet adni, akinek az imidzse legyömöszölhető mindenki torkán.
Sanders ugyanis egy olyan "születési rendellenességel" jött erre az árnyékvilágra, amely adottság miatt azonnal kategorizál szinte minden emberi agy. Semmi gond, kedves Olvasó, ilyenek vagyunk. De lássuk, mi is az a születési rendellenesség.
Bernie Sanders kétszer is indult már az amerikai elnökválasztásokon(!!), ám mindkét alkalommal visszalépni kényszerült. Felesége katolikus, és ő maga is többször pozitívan nyilatkozott a római pápáról, mindemellett
 
szülei lengyel zsidó bevándorlók
voltak, apjának pedig egész családját kiirtották a holokausztban.
((Soros vészkorszakhoz való viszonya némileg sorsszerű egyezés kettejük élettörténetében.))
9.png
Sanders a hatvanas és hetvenes években számos háborúellenes, antirasszista és baloldali mozgalomban vett részt, tüntetéseket szervezett. Rövid időre tagja volt a Fiatalok Szocialista Ligájának (Young People's Socialist League, YPSL 1907–1972) amely akkor az Amerikai Szocialista Párt (Socialist Party of America, 1901–1972) ifjúsági tagozata volt.
Soros imádja ezeket a langyos vizeket, sokan evezgetnek rajta, s jól elvannak. Nem mindenkinek adatik meg, hogy időben feleszmél, ott hagy csapot papot, csónakot, hogy mentse az életét. De mindnyájan ismerünk olyat, akinek sikerült.
Sanders azonban büszkén nevezi önmagát „demokratikus szocialistának”, úgy véli, hogy az éghajlatváltozás jelenti a legnagyobb veszélyt a nemzetbiztonságra...
Az LMBTQ jogok mellett áll, 2009-ben támogatta az azonos neműek házasságának legalizálását, a Black Lives Matter jogvédő civil mozgalmat, valamint a marihuána törvényesítését szövetségi szinten is.
Soros és Sanders szép párt alkotnak együtt a politikai porond kulisszái mögött, de most még várakozólistán vannak - a függöny még nem gördült fel...
Még nem jöhet el az ő idejük.
Egy magyar és egy lengyel zsidó egy csokorban.
Dziecko polskie, dziecko węgierskie, dwóch braci.
 
Van itt azonban még egy mákvirág, aki színesebbé teszi a képet. S ki is lehetne az más, mint
egy olasz-amerikai maffiózó,
akiről okkal hírlik, hogy a filadelfiai bűnözői család főnöke. Ami igazán szemet szúr a 2020-as amerikai elnökválasztások körüli hercehurcák előkészítéseiben, az az, hogy
Joey Merlino-t
1.png
csodálatos módon még a börtönből is kiengedték, s így elég ideje és lehetősége volt, hogy több százezer (!!) hamis szavazólapot legyártasson, csomagoltasson címkézetlen kartondobozokba, aztán annak ördögi rendje s módja szerint a megfelelő időben a szavazatokat számláló kurrupt-demokrata bizottság szépen hozzácsapja a többihez.
Ez a csalógépezet csupán egyetlen fogaskereke, Hölgyek és Urak!
Donald John Trump nap mint nap legalább tíz egyéb esetet tár a nagyközönség elé, jól előkészítve ezzel a talajt a hamarosan esedekékes bírósági tárgyalásoknak. Megígérte Mike Pence alelnökkel együtt, hogy soha nem adják fel a harcot ezügyben sem, mert fontos számukra Amerika jövője. A harc mibenléte pedig nem is kétséges, hisz tudjuk, ki / kik ellen küzdenek ők ketten.
Jézabel szelleme pedig mindent megmozgatott, mondhatjuk, hogy mindent egy lapra tett fel.
Összegyűjtötte a mérgező gyomnövényeket; abortuszpártiak, homoszexuális lobbisták, okkult varázslók, ateisták, posztkommunisták, csalók, hazugok, gyilkosok, hataloméhes szabadelvűek és így tovább...
De van Isten a Mennyben.
Két újjászületett ember az USA vezetése.
Elnök és alelnök.
 
Egy dolgot meg kell értenünk. Mindenkinek vannak személyiségbeli hibái.
Trump is ember. Évtizedekig élt Isten nélkül, de amikor megismerte Megváltóját, letette Neki az életét. A jellemhibák egy érett korban megtért embernél nagy eséllyel nem tűnnek el egy pillanat alatt nyomtalanul.
Trump is hibázott, nem egyszer beszélt, amikor nem kellett volna. Mint akármelyikünk. Ám amit tett, azt senki nem tehette volna meg jobban.
Nem hajtott térdet egyetlen bálvány előtt sem, sem a pénz, sem az olaj, sem a fenyegetések, sem a buta csőcsecsék zaja, sem a frusztrált nyanyák hisztije, sem a politikai nagymenők nem fektették két vállra. Idegesek is ettől, természetesen ez érthető, de hát meg van írva, hogy akit az Úr nevéről neveznek, ahhoz a lelki nyomorultak így viszonyulnak. Sajnos, hogy nyomorékok lettek, de az igazság az, hogy akik mindig és elkötelezetten rosszul választanak, mindig rossz lóra tesznek, azok így járnak.
 
Isten Igéjét nem lehet negligálni.
Sem a magánéletben, sem a nagypolitikában.
Így lehet normálisnak megmaradnunk ebben az elátkozott világban. Aki olvassa Isten Beszédét, az tisztában van ezzel.
A túloldal pedig egyre homályosodik. Mert nincs prófétai beszéd, amely megvilágítja az utat. A vége? Természetesen kárhozat.
Minden betegnek felír az orvos egy harthatós ellenszert.
A világban megmaradnunk csak Isten Beszédének teljes elfogadásával lehet.
 
A maffiavezír Joey Merlino, aki eddig háromszor ült börötönben, egyéként még segítségére lehet Donald Trumpnak. Előfordulhat, hogy elnöki kegyelemért cserében a madárka szépen fog csicseregni a bíróságon a demokrata párt generálta csalásokról. Trumpot ismerve ez teljesen elképzelhető.
 
3.png 
Biden és Sanders - előd és utód vagy kettő az egyben? Sorosban.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A mappában található képek előnézete Isten, angyalok, emberek